Следвайте Гласове в ТелеграмСофия има много проблеми и за да се

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСофия има много проблеми и за да се
Коментари Харесай

Деян Николов: Ще попитаме софиянци как иска да се развива София, като мегаполис или като град за хората

Следвайте " Гласове " в Телеграм

София има доста проблеми и с цел да се оправим с тях, а и по принцип за развиването на един град с мащаб на европейска столица, е належащо да се работи дейно сред дванадесет и шестнадесет години. Моята цел е да възстановя справедливостта в ръководството на София и да покажа на софиянци, че е допустимо почтено, транспарантно и с грижа за хората за малко време да създадем София най-хубаво място за живеене на Балканите.  Вярвам, че софиянци бързо ще създадат разлика с досегашното ръководство на града. Ще заложим на по-добро градско обмисляне и доста от проблемите, които имат съгражданите ми, ще стартират да се позволяват в първите дни от мандата ми. Не е мъчно, просто е нужна политическа воля, която аз и екипът ми имаме.

Например,  на входа на София на „ Цариградско шосе “ има небостъргачи. Аз не съм срещу, само че, съгласно мен, това, което би трябвало да създадем, е референдум по тематиката, тъй като това са два разнообразни пътя на развиване на града. Трябва да решим дали желаеме София да резервира този културен европейски образ, какъвто имат доста други градове в Европа, примерно Виена, Прага. Има градове, които са тръгнали по този път. Има и градове, които са тръгнали по различен, по- съвременен път с по-високи здания. Ако ще вършим по-високи здания, дано да отредим едно място и да създадем подобен бизнес център с високи здания някъде в края на града. Това е моето виждане.

Има две разнообразни тактики за развиване на града и ще се допитаме до софиянци за това. Как желаят да се развива София - като мегаполис или като град за хората с културен европейски образ и с добре развъртян туризъм. Нека те да  кажат  в какъв град желаят да живеят. “, сподели Деян Николов по време на присъединяване в телевизионно предаване.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР